Wandopstelling

Transformeer uw ruimte met een wandopstelling, waarbij het BIO-O! systeem centraal staat. Bij deze configuratie komt de haard tegen een wand en heeft u meer dan één open zijde, waardoor u vanuit verschillende hoeken van de betoverende vlammen kunt genieten.

Wandopstelling Furo haardvuur met witte keijtes
  • Wandopstelling sfeerhaard Furo witte keien
  • Wandopstelling bioethanol haard Furo
  • Wandopstelling sfeerhaard Furo witte keien
  • Wandopstelling sfeerhaard Furo witte keien
  • Wandopstelling sfeerhaard Furo grijze keien

Flexibele plaatsing

Ervaar de vrijheid van flexibele plaatsing met ons zorgvuldig ontworpen BIO-O! systeem. De brander is ontworpen om veilig in elke omgeving te hangen, blijft koel en zorgt voor betoverende vlammen die echte warmte geven.

Als u ervoor kiest om kasten boven het systeem te hangen, zorg er dan voor dat het onderste gedeelte brandvast is. Ons team staat altijd klaar om u deskundig advies te geven en u te begeleiden bij het selecteren van de juiste materialen voor de kasten.

  • Pas uw haard aan uw stijl en voorkeur aan met ons scala aan opties, waaronder witte stenen, beige stenen, grijze stenen en/of houtsets.
  • Bekijk onze installatiehandleidingen voor gedetailleerde instructies over het veilig installeren van het BIO-O! systeem in verschillende wandopstellingen.

Vind uw verdeler

Wilt u de voordelen van de Furo biohaarden zelf zien en ervaren? Onze verdelers demonstreren u graag de sfeerhaarden en adviseren u over uw specifieke situatie.

Start uw project

Nieuwsgierig naar hoe uw Furo sfeerhaard eruit zou kunnen zien? Maak gebruik van onze configurator en ontdek niet alleen het ontwerp dat het beste bij uw specifieke situatie past, maar bekijk ook meteen de bijbehorende prijs. Laat ons u begeleiden bij het vinden van de perfecte haard voor uw ruimte.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Klaar om de warmte en gezelligheid van Furo biohaarden te ervaren? Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Vul het contactformulier in en ons team neemt spoedig contact met u op.