Vuurkorf

Blaas uw bestaande schouw nieuw leven in door het voortreffelijke BIO-O! haardsysteem als vuurkorf.

Breng nieuw leven in uw bestaande schouw

Het BIO-O! haardsysteem is mooi afgewerkt en uitermate geschikt om als vuurkorf in een bestaande schouw te plaatsen. Kies voor het BIO-O! haardsysteem 40-60, dat door de hogere vlammen een vullende werking heeft in uw schouw.

  • Pas uw haard aan uw stijl en voorkeur aan met ons scala aan opties, waaronder witte stenen, beige stenen, grijze stenen en/of houtsets.
  • Bekijk onze installatiehandleidingen om te zien wat u voor dit soort instellingen moet regelen.

Vind uw verdeler

Wilt u de voordelen van de Furo biohaarden zelf zien en ervaren? Onze dealers demonstreren u graag de sfeerhaarden en adviseren u over uw specifieke situatie.

Start uw project

Nieuwsgierig naar hoe uw Furo sfeerhaard eruit zou kunnen zien? Maak gebruik van onze configurator en ontdek niet alleen het ontwerp dat het beste bij uw specifieke situatie past, maar bekijk ook meteen de bijbehorende prijs. Laat ons u begeleiden bij het vinden van de perfecte haard voor uw ruimte.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Klaar om de warmte en gezelligheid van Furo biohaarden te ervaren? Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Vul het contactformulier in en ons team neemt spoedig contact met u op.