Over ons

Bij Furo worden we gedreven door een krachtige missie: de gezellige sfeer van een open haard in elk huis brengen en tegelijkertijd aanzienlijke stappen zetten in de richting van een schonere en duurzamere toekomst.

biohaard BIO-O! Furo doorkijk vlam close-up

Waarom Furo

Transformeer uw woonruimte met de betoverende vlammen van Furo

Bij Furo geloven we dat een gezellige thuis een fundamenteel recht is voor iedereen. Wij begrijpen dat een open haard de kracht heeft om een ​​warme en uitnodigende sfeer te creëren, waardoor mensen dichter bij elkaar komen. Met dit in gedachten hebben we een prachtige bio-ethanolhaard gemaakt die naadloos in elk type huis past en comfort en charme aan uw woonruimte toevoegt.

 • tekening vuur

  Een prachtig en natuurlijk vlammenspel

 • tekening afmeting

  Vrijheid van ontwerp

 • tekening signaal

  Eenvoud in gebruik

 • Een veilig thuisgevoel

 • Milieuvriendelijk

Een haard voor elke thuis

Naarmate ons bewustzijn over de impact van klimaatverandering groeit, zijn we bereid aanpassingen te maken en onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen. Hierdoor worden er nu alvast goed geïsoleerde en energiezuinige woningen gebouwd die gebruikmaken van schone energiebronnen. Echter, deze woningen missen vaak de traditionele warmte en gezelligheid van een open haard.

Hier komt Furo in beeld. Wij vinden dat het comfort en de sfeer van een open haard nog steeds van onschatbare waarde zijn in moderne woningen. Door te kiezen voor bio-ethanol hebben we ervoor gezorgd dat onze sfeerhaarden overal kunnen geplaatst worden.

Bio-ethanol is een schone energiebron die geen rook, roet, CO of fijn stof uitstoot. Hierdoor vereist deze biobrandstof dan ook geen schoorsteen of gasaansluiting. U krijgt hierdoor de vrijheid om op elke plek een gezellige sfeer te creëren, waardoor het de perfecte keuze is voor elk type woning.

Wie zijn we?

Wat ons onderscheidt is ons Belgisch designerfgoed, waar esthetiek en veiligheid hand in hand gaan. We combineren een strak en verfijnd ontwerp met nauwgezette aandacht voor veiligheidsnormen, waardoor we ervoor zorgen dat onze producten niet alleen de visuele aantrekkingskracht van elke ruimte verhogen, maar ook gemoedsrust bieden.

Geworteld in onze kernwaarden familie, design, schoonheid, duurzame groei en milieuvriendelijkheid, benaderen we elk aspect van ons bedrijf met een niet aflatende toewijding. Onze open haarden zijn zorgvuldig vervaardigd en CE-gecertificeerd, waardoor u verzekerd bent van hun superieure kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bij Furo staat de tevredenheid van onze klanten voorop. Wij staan ​​altijd klaar om een ​​luisterend oor te bieden, snelle oplossingen te geven en eventuele vragen of problemen te beantwoorden. Wij geloven in toegankelijk en benaderbaar zijn voor onze klanten.

Ervaar de schoonheid, het gebruiksgemak en de duurzame kwaliteit die Furo definiëren. Laten we samen een harmonieuze en uitnodigende omgeving creëren in elk huis, terwijl we onze planeet behouden voor toekomstige generaties.

Open opstelling Furo haardvuur met witte keijtes

Word Furo verdeler

In een veranderende wereld waarbij het klimaat terecht de nodige aandacht krijgt, verandert ook de manier waarop er gebouwd wordt. Toch blijft en dient er steeds plaats te zijn in deze energietransitie voor echte huiselijke gezelligheid. Vindt u ook dat elke thuis recht heeft op zijn eigen haard?

Bent u klaar om in te spelen op de groeiende markt van bio-ethanol haarden?
Neem vandaag nog contact met ons op en laten we bespreken hoe we kunnen samenwerken.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Klaar om de warmte en gezelligheid van Furo biohaarden te ervaren? Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Vul het contactformulier in en ons team neemt spoedig contact met u op.