Waarom kiezen voor Furo?

Treed binnen in een wereld van warmte en gezelligheid in uw eigen huis. Met Furo biohaarden kunt u de betoverende schoonheid van echt vuur ervaren. Prachtige vlammen, gebruiksgemak en veiligheid staan centraal bij Furo’s biohaarden, waardoor ze een knusse en zorgeloze oplossing bieden. Zeg vaarwel tegen complexe installaties en dure renovaties. Geniet van de gezelligheid van Furo haarden en breng een geheel nieuwe dimensie van ontspanning in uw huis.

Echt haardvuur bij u thuis

Bio-ethanol haarden doorbreken de grenzen van traditionele haarden en introduceren een revolutionair concept. Met biohaarden kunt u genieten van de warmte en gezelligheid van een echt vuur, zonder dat u een schoorsteen of gastoevoer nodig heeft.

 • Dankzij hun innovatieve ontwerp produceren biohaarden geen rook of roet (en geen CO of fijn stof), waardoor er geen schoorsteen nodig is.
 • Bovendien beschikken biohaarden over een eigen reservoir met schoon brandende bio-ethanol, waardoor er geen gastoevoer nodig is.

Zeg vaarwel tegen het gedoe en de beperkingen van traditionele haarden en omarm het gemak en de eenvoud van een biohaard bij u thuis.

 • Milieuvriendelijke nieuwbouwwoningen

  Er is een groeiende trend om woningen te bouwen die gasvrij zijn, geen schoorsteen hebben en goed geïsoleerd zijn. Bovendien bieden Furo biohaarden effectieve warmte, wat een welkome aanvulling kan zijn op vloerverwarming tijdens de koude wintermaanden.

 • Appartementen

  Biohaarden zijn bij uitstek geschikt voor appartementen, waar schoorstenen en gasaansluitingen mogelijks niet beschikbaar zijn.

 • Renovaties

  Voor diegene die hun woning willen renoveren zonder gedoe met het aanleggen van een gasaansluiting of schoorsteen. Bij verbouwingen wordt men vaak geconfronteerd met haarden die niet meer aan de norm voldoen of volgens het nieuwe ontwerp op de verkeerde plek staan.

 • Elk ander huis

  Waarom zou je niet voor Furo kiezen in welk ander huis dan ook? U vermijdt de complexiteit van schoorstenen of rookkanalen én u maakt daarbij een groen statement.

Vrijheid van ontwerp

Elk huis heeft zijn eigen uniek karakter en het interieurontwerp spreekt boekdelen over de bewoners. Bij Furo begrijpen we het belang van vrijheid en de mogelijkheid om jouw unieke stijl tot uiting te brengen. Ons minimalistische design gecombineerd met de keuze uit een keien- of houtdecoratie zorgt ervoor dat onze haard naadloos in elk interieur past.

Een van de grootste voordelen van Furo haarden is dat u ze overal kunt plaatsen, aangezien ze geen schoorsteen, gasinvoer of -uitvoer nodig hebben.

We hebben de Furo bewust ontworpen met een lage inbouwdiepte en een apart reservoir voor flexibele plaatsing. Deze eigenschappen bieden volledige vrijheid bij het ontwerpen van uw haard.

“Met Furo kunt u eindeloze mogelijkheden verkennen en experimenteren met verschillende ideeën om een ​​open haard te creëren die past bij de esthetiek van uw huis. De flexibiliteit in ontwerpopties maakt Furo een uitstekende keuze voor iedereen die warmte en stijl aan zijn woonruimte wil toevoegen.”

– Jan de Jonge, oprichter

Voordelen van Furo

 • Een prachtig vlammenspel

  De ultradunne Furo brander nestelt zich naadloos in een decoratie van keien of hout, terwijl de golvende, betoverende vlammen het hart en de ziel van onze haarden vormen. In combinatie met het natuurlijke knisperende geluid worden jouw zintuigen betoverd.

   

 • Eenvoud in gebruik

  De gebruikerservaring is eenvoudig en intuïtief. Met slechts een simpele druk op de knop zet u de haard aan en uit. En met een reservoir van 10 liter kunt u meerdere avonden genieten van ononderbroken comfort zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over bijvullen.

 • Een veilig thuisgevoel

  Met Furo kan u er zeker van zijn dat u een product krijgt dat prioriteit geeft aan veiligheid zonder in te boeten op prestaties. De Furo haarden voldoen aan de CE-normen en zijn gecertificeerd door KIWA, wat betekent dat ze aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen voldoen.

 • Milieuvriendelijk

  Dankzij bio-ethanol kan Furo zijn belofte waarmaken om de gezelligheid van een open haard naar elke woning te brengen, zonder concessies te doen aan ecologische duurzaamheid. Door biobrandstof te gebruiken in onze haarden, zetten we een stap naar een schonere en duurzamere toekomst.

Maak vandaag nog uw huis gezellig

Nu u alle mogelijkheden van een Furo haard heeft ontdekt, is het duidelijk dat Furo de ultieme keuze is om uw woning te verfraaien. Stap vandaag nog de showroom van een dealer binnen en ervaar de magie van Furo biohaarden. U zult verbaasd zijn hoe snel u die haard in huis heeft.

Met biobrandstof kan Furo zijn belofte waarmaken om de gezelligheid van een open haard in elk huis te bieden, zonder concessies te doen aan de ecologische duurzaamheid. Door biobrandstof in onze haarden te gebruiken, zetten we een stap richting een schonere en duurzamere toekomst.

Vind uw verdeler

Wilt u de voordelen van de Furo biohaarden zelf zien en ervaren? Onze verdelers demonstreren u graag de sfeerhaarden en adviseren u over uw specifieke situatie.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Klaar om de warmte en gezelligheid van Furo biohaarden te ervaren? Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Vul het contactformulier in en ons team neemt spoedig contact met u op.