Prijslijst downloaden

Vul hieronder uw gegevens in en download meteen de prijslijst.

Voordelen van Furo

 • tekening vuur

  Een prachtig vlammenspel

  De ultradunne Furo brander nestelt zich naadloos in een decoratie van keien of hout, terwijl de golvende, betoverende vlammen het hart en de ziel van onze haarden vormen. In combinatie met het natuurlijke knisperende geluid worden jouw zintuigen betoverd.

   

 • tekening signaal

  Eenvoud in gebruik

  De gebruikerservaring is eenvoudig en intuïtief. Met slechts een simpele druk op de knop zet u de haard aan en uit. En met een reservoir van 10 liter kunt u meerdere avonden genieten van ononderbroken comfort zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over bijvullen.

 • Een veilig thuisgevoel

  Met Furo kan u er zeker van zijn dat u een product krijgt dat prioriteit geeft aan veiligheid zonder in te boeten op prestaties. De Furo haarden voldoen aan de CE-normen en zijn gecertificeerd door KIWA, wat betekent dat ze aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen voldoen.

 • Milieuvriendelijk

  Dankzij bio-ethanol kan Furo zijn belofte waarmaken om de gezelligheid van een open haard naar elke woning te brengen, zonder concessies te doen aan ecologische duurzaamheid. Door biobrandstof te gebruiken in onze haarden, zetten we een stap naar een schonere en duurzamere toekomst.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Wij horen graag van u! Vul het contactformulier in en ons team neemt spoedig contact met u op.