Extra gezelligheid bij uw thuis

Ontdek waarom Furo de perfecte biohaard is voor uw thuis:

 1. Een prachtig en natuurlijk vlammenspel
 2. Eenvoud in gebruik
 3. Een veilig huiselijk gevoel
Inbouw haardvuur Furo met houtset en grijze keitjes met cassette
biohaard BIO-O! Furo doorkijk vlam close-up

1. Een mooi en natuurlijk vlammenspel

Een echte open haard creëert een unieke sfeer van warmte en gezelligheid die door niets anders kan worden geëvenaard.

De golvende, hypnotiserende vlammen vormen het hart en de ziel van onze Furo haarden. Samen met het natuurlijke knisperend geluid worden jouw zintuigen betoverd. En zelfs wanneer hij niet in gebruik is, voegt de natuurlijke uitstraling van Furo karakter en charme toe aan elke leefruimte.

Bovendien hebben de BIO-O! biohaarden een vermogen van 3 à 5 kW. Zo voegen ze een paar graden extra warmte toe aan uw gebruikelijke kamertemperatuur, perfect voor die knusse avonden.

2. Eenvoud in gebruik

Geniet van die kostbare momenten.

Stel je de perfecte open haard voor, eentje die op verzoek gezellige warmte brengt. Het minimalistische ontwerp van Furo heeft slechts twee knoppen die voor eenvoudige en intuïtieve bediening zorgen. Gebruiksgemak in tegenstelling tot de steeds complexere elektronische producten van vandaag.

Achter het gebruiksvriendelijke besturingssysteem bevatten Furo-haarden een groot aantal geavanceerde technologieën en slimme ontwerpelementen die optimaal comfort en veiligheid bieden.

 • plat vat furo

Hoe gemakkelijk te gebruiken is Furo?

De gebruikerservaring is eenvoudig en intuïtief. Met slechts een simpele druk op de knop kunt u de haard aan- en uitzetten. Dankzij de geavanceerde elektronica wordt de brander automatisch gevuld met brandstof en vervolgens ontstoken. De elektronica blijft het brandproces monitoren totdat het systeem wordt uitgeschakeld, waardoor u verzekerd bent van veiligheid en gemoedsrust. Het slimme systeem communiceert met een handig lampje op de brander over de status van brandstof, temperatuur, proces enzovoort. En met een opslagtank van 10 liter kunt u meerdere avonden genieten van ononderbroken comfort zonder dat u zich zorgen te hoeft te maken over bijvullen.

 • CE met norm

3. Een veilig thuisgevoel

Onze topprioriteit is uw gemoedsrust en de veiligheid van uw dierbaren. Daarom hebben we alle voorzorgsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat onze haarden uitermate veilig zijn.

Furo biohaarden voldoen aan de CE-normen en zijn KIWA-gecertificeerd, waardoor ze voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen.

 

Bij Furo nemen we veiligheid serieus en we geloven dat slim ontwerp de sleutel is om dit te bereiken.

 • tekening pijlen

  Scheiding van brandstofvoorraad en vlam

  Onze BIO-O! Fire is ontworpen met het belangrijkste veiligheidsprincipe in gedachten: de scheiding van de brandstofvoorraad en de vlam. De opslagtank van 10 liter hebben we apart opgesteld, zodat deze nooit in aanraking komt met het vuur. Doordat het systeem de biobrandstof gedoseerd aanvult, bevat de brander op elk moment niet meer dan een paar centiliter bio-ethanol. Deze aanpak staat garant voor veiligheid.

   

 • tekening gas

  Minimaal brandstofverbruik

  Onze biohaarden hebben een uniek ontwerp dat een prachtige vlam produceert met een minimaal brandstofverbruik. Ze zijn ontworpen om bio-ethanol efficiënt te verbranden, waardoor het zuurstofverbruik in de ruimte tot een minimum wordt beperkt. Zo blijft de luchtkwaliteit gezond bij een correcte ventilatie. Een goede ventilatie is essentieel in elke woning.

   

 • Veiligheidssensoren

  Bovendien hebben we goed doordachte elektronica ingebouwd, uitgerust met sensoren die het verbrandingsproces nauwlettend in de gaten houdt, waardoor veiligheid te allen tijde gewaarborgd is. Als er afwijkingen worden gedetecteerd, schakelt het systeem automatisch uit om mogelijke gevaren te voorkomen.

   

 • tekening slot

  Kinderslot

  Met het kinderslot kunt u gerust zijn dat nieuwsgierige handjes niet per ongeluk de vlammen aansteken. Bij het aanzetten van de haard dient u twee knoppen tegelijkertijd op een andere manier te bedienen. Zo activeert u de haard eenvoudig en beschermt u hem tegen onbedoeld gebruik. Bovendien is het reservoir uitgerust met een grote openingsdop, waardoor de hand van een kind het niet kan openen.

Vind uw dealer

Wilt u de voordelen van de Furo biohaarden zelf zien en ervaren? Onze dealers demonstreren u graag de sfeerhaarden en adviseren u over uw specifieke situatie.

Open opstelling sfeerhaard Furo grijze keien

Brandduur tot 20 uur

Bij Furo begrijpen we het belang van langere brandtijden en brandstofefficiëntie als het gaat om het kiezen van de perfecte haard voor uw huis.

 • Onze innovatieve BIO-O! Fire-serie wordt geleverd met een afzonderlijk reservoir van 10 liter. Dit zorgt ervoor dat je tot 20 uur kunt branden zonder dat je constant moet bijvullen.
 • Maar dat is niet alles. We hebben onze haarden zorgvuldig ontworpen om het brandstofverbruik te optimaliseren, wat resulteert in een prachtige vlam die op het perfecte niveau brandt. Onze vlammen zijn niet te hoog en niet te laag, waardoor de ideale balans ontstaat tussen esthetiek en efficiëntie. Houd er rekening mee dat een hoog brandstofverbruik ook een hoog zuurstofverbruik met zich meebrengt. Kies altijd het juiste verbruik voor jouw kamergrootte. Een gezonde sfeer is belangrijk.
 • Wandopstelling sfeerhaard Furo grijze keien
 • Landelijke bioethanol haard met houtset Furo
 • Inbouw haardvuur Furo met houtset en grijze keitjes met cassette

Start uw project

Nieuwsgierig naar hoe uw Furo sfeerhaard eruit zou kunnen zien? Maak gebruik van onze configurator en ontdek niet alleen het ontwerp dat het beste bij uw specifieke situatie past, maar bekijk ook meteen de bijbehorende prijs. Laat ons u begeleiden bij het vinden van de perfecte haard voor uw ruimte.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Klaar om de warmte en gezelligheid van Furo biohaarden te ervaren? Heeft u een vraag over onze producten of diensten? Vul het contactformulier in en ons team neemt spoedig contact met u op.